Een spirituele reis van leven naar dood
                                   

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Natuurbewust


Bij natuurbewust kunt u ook denken aan milieuvriendelijk en met respect voor onze Moeder Aarde. In deze wereld waar we ze veel gebruik maken van Moeder Aarde en haar steeds verder uitputten en verzwakken worden ook steeds meer mensen zich bewust van het feit dat het zo niet langer door kan gaan.


Wanneer je dit gevoel hebt zul je ook willen kiezen voor een uitvaart die rekening houdt met de aarde en al wat zij voortbrengt. Ik streef erna om zoveel mogelijk milieubewuste materialen en producten te gebruiken. Samen gaan we op zoek naar een manier die goed voelt maar ook bij u en uw levenswijze past. Zo hoeft u tegenwoordig ook geen kist meer te gebruiken een baar met lijkwade mag ook, maar ook zen er mooie milieuvriendelijke kisten en urnen die u kunt gebruiken. Er is veel mogelijk en ik laat u de mogelijkheden graag zien.


Vanwege het feit da ik zelf ook graag mijn respect aan de aarde wil betuigen gebruik ik zo min mogelijk papieren informatiemappen en voorbeelden maar kom ik met een laptop en opslagmethodes die daarbij horen om bij u achter te laten. Wanneer je het echter fijner vindt om toch fysiek materiaal te krijgen dan is dat geen probleem daar gebruik ik ook gerecyclede materialen voor.