Een spirituele reis van leven naar dood
                                   

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Spiritueel


Spiritueel, alleen het woord roept al zoveel verschillende associaties bij mensen op. Sommige positief, sommige minder positief en sommige ronduit negatief. Veelal komt dit voort uit het niet begrijpen of niet bekend zijn met spiritualiteit, mijn gevoel geeft me vaak aan dat dit vooral komt doordat we in een wereld leven van het hoofd/ego in plaats van het hart/buik. Spiritualiteit is eigenlijk niets meer of minder dan leven naar je eigen inzichten, gevoelens, waarheden en passies. Veelal is het een uiting van liefde. Liefde voor jezelf, liefde voor je medemens, liefde voor de natuur, liefde voor al wat leeft. Liefde is het sleutel woord. Liefde is wat ons verbind. Niet alleen met elkaar maar met alles om ons heen.  


Wanneer je dit belangrijk vind wil je vast ook graag een afscheidsdienst waarbij liefde centraal staat. Maar ook waar naar voren komt hoe je je leven hebt geleefd, hoe je dit leven hebt ervaren, wat het je gebracht heeft. Misschien wil je niet alleen maar de positieve gebeurtenissen belichten maar juist alles wat jou werd gegeven en  jouw leven heeft gemaakt.


Omdat ik zelf lichtwerker/heks ben weet ik hoe fijn het is om jezelf te kunnen en mogen zijn. Het vergt (soms) moed en kracht van je wanneer je een ander pad bewandelt dan men gebruikelijk vind. Om deze reden wil ik je graag ook de uitvaart bieden die bij het prachtige mens past dat je bent!