InLiefde

     
          

                                   

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Counseling

Wie loopt er in deze huidige maatschappij niet tegen zijn eigen grenzen aan of overheen? Vandaag de dag zijn er zoveel mensen die een burn-out hebben of heel hard op weg zijn er een te krijgen. Dit gegeven stemt best verdrietig eigenlijk maar we kunnen er wel iets aan doen. Door weer contact te maken met onszelf, te luisteren naar wat ons lijf en hart ons te vertellen heeft niet meer alleen maar te doen wat ons hoofd/ego van ons wil. 
Dit kan erg hard klinken want, eerlijk is eerlijk, je vraagt niet om een burnout. Toch ligt de oplossing wel diep verscholen in ons zelf en daar kunnen we samen naar op zoek gaan. Nieuwsgierig geworden? 
Neem contact op en stel je vraag via mail [email protected]

HSP (hoogsensitief)

Waarom ik dit bij de burnout vermeld is omdat vooral heel veel HSPers een burnout hebben of krijgen. Vaak omdat we of onze gaven nog niet (h) erkennen en de werled steeds harder binnenkomt. Uit eigen ervaring weet ik hoe hard je werken "moet"hoe hard, gemeen en vol lawaai alles binnen kan komen en je je liever opsluit in je eigen vielige zelf of omgeving. Omdat het zo zonde is dat je gaven aan de wereld ontrokken worden en je zo nodig bent juist omdat je anders bent wil ik je graag helpen. Samen kunnen we op zoek gaan naar wat bij jou hoort en past. Geen vraag is te veel of vreemd. Mag ik je helpen?  Ik ontvang je met open hart/armen <3 

Verlies en Rouwbegeleiding

En als ik dood ben, treur dan niet
ik ben niet echt dood, moet je weten
het is mijn lichaam dat ik achterliet
dood ben ik pas, als jij mij bent vergeten.
(Bram Vermeulen)


Maar helaas is dat makkelijker gezegd dan gedaan en gebeuren er in ieders leven soms dingen waar je alleen niet meer uitkomt. Weet dan dat er hulp is. En om hulp vragen is een teken van kracht en niet zoals we tegenwoordig leren van zwakte. Het is soms nodig om je pad samen met iemand te bewandelen. Niet omdat de ander je zorgen, verdriet of pijn kan overnemen maar om je geborgen, gehoord en gezien te voelen. Omdat je het nodig hebt. Iedere ziel heeft het nodig gezien en gehoord te worden. Hoe mooi is het dat we samen jou pad een stukje kunnen bewandelen.


Met samen bedoel ik ook oprecht samen, ik begeleid je langs de steile, moeilijk begaanbare gedeeltes. Ik neem je verhaal, je identiteit, je authenticiteit niet over maar via het holding space principe kunnen we wel samen op lopen om een ander licht te kunnen schijnen.