Welzijnspraktijk
     InLiefde

     
          

                                   

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Uitvaartspreekster


Het leven is eindig, dat weten we, maar wanneer is voor iedereen verschillend wel willen we graag op een mooie liefdevolle manier afscheid nemen met een dienst die past bij de persoon welke heengegaan is en het leven dat hij/zij geleefd heeft. De dood is een ingrijpend is en voor ons als "achterblijvers" erg moeilijk en vooral erg pijnlijk. Je hart huilt en schreeuwt en wil geen afscheid nemen tegelijkertijd wil je heel erg graag de mooiste dienst maken die je maar geven kan. Een dienst waarin het verdriet en de liefde spreken. Een dienst waarop je later ondanks de pijn met een warm hart op kunt terug kijken.


Graag help ik jullie met het maken van een prachtige  dienst. Een dienst die past bij jullie en weergeeft wie jullie zijn, wat de overledene voor jullie betekent maar ook waarin voelbaar is dat jullie hem/haar helpen terug naar "huis" te gaan ondanks de bijtende pijn en het niet begrijpen waarom jullie afscheid moeten nemen.


Mijn werkwijze is open, transparant, liefdevol maar vooral met oog voor jullie en jullie wensen. Ook werk ik graag op een natuurlijke manier met natuurlijke producten en oog voor Moeder Aarde.


Benieuwd of vragen vooraf? Neem gerust contact met me op <3


Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.