Welzijnspraktijk
     InLiefde

     
          

                                   

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Hartelijk welkom op mijn site InLiefde  
Healing, begeleiding en spreken is wat ik je bieden kan.
Mijn naam is Agnes Bremer, geboren 25-08-1979 in Hoogeveen. Waar mijn man en ik nog steeds wonen. 
In mijn praktijk werk ik zoals onze oer moeders dat al deden, heel natuurlijk met veel liefde, zorg en aandacht.
Ieder mens is verschillend daarom geen standaard werkwijzen maar een vorm die jou weergeeft. Die aanraakt wat voor jou belangrijk is wat jij wil en wilt door/mee geven in dit leven.
Daarom kun je bij me terecht voor begeleiding ook wel healing genoemd maar ook voor het schrijven of spreken op een herrineringsdag/ritueel of uitvaart zowel voor uitvaart en erna kunnen jullie bij mij terecht. 1 plek waar jullie terecht kunnen voor de meest ingrijpende gebeurtenis van het leven. Ik ben er voor de overledene en degenen die zij achterlaten.   Meer weten over een onderwerp? zie menu


Belangrijk:
Mijn werkwijze is altijd persoonlijk en betrokken vandaar ook de naam InLiefde. Ik wil graag de tijd, aandacht en warmte geven wanneer het voor jou/jullie stil staat en erg moeilijk is.
Samen gaan we op zoek naar de liefde, de wijsheid, het geluk en het leven dat gedeeld is om er het mooiste verhaal van troost van te maken om te (kunnen) delen.

Leuk weetje:

 In mijn  logo ziet u de Dragonfly staan zij staat voor transformatie en de gave om je aan de ontstane omstandigheden te kunnen en mogen aanpassen. De Dragonfly staat voor de diepere betekenis van het leven, dat wat onder het oppervlakte te vinden is.